Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

Waar werken met vocht en lucht gevoelige materialen onder ultra-schone omgevingen vereist is

 

Opkomende technologieën, inclusief lithium batterij onderzoek en organisch polymeer light-emitting diodes (OLED / PLED) komen sneller op dan ooit tevoren.......Met haar technologie, om in een gecontroleerde atmosfeer te werken, is MBraun erin geslaagd om aan deze vraag te voldoen met haar gloveboxen en inert gassystemen.

 

Mbraun

Ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt complexe producten, inclusief, maar niet beperkt tot gloveboxen, isolatoren, ovens en hotplates, gas reinigers, oplosmiddel reinigers (SPS-systemen), opdamp systemen (EVAP-tools) en aangepaste systeemoplossingen die worden getest op de strengste kwaliteitsnormen. Alles voor de meest herhaalbare resultaten van een schoon milieu.


 

LABSTAR Compleet laboratorium systeem onder inert gas compleet
Met grote sluis en Microprocessor met touch screen
ECO*


 
Glovebox handschoenkast Mbraun Labstar  Glovebox handschoenkast Mbraun Labstar 2  Glove box handschoenkast Mbraun  UNIlab Pro 4  Glovebox handschoenkast Mbraun Labstar 3
UNILAB PLUS EN PRO Compleet Modulair systeem onder inert gas.
Met grote sluis en Microprocessor met touch screen
ECO*

 Glove box handschoenkast Mbraun  UNIlab Pro  Glove box handschoenkast Mbraun  UNIlab Pro 2  Glove box handschoenkast Mbraun  UNIlab Pro 4  Glove box handschoenkast Mbraun  UNIlab Pro 5
LABMASTER PRO Compleet Modulair systeem onder inert gas SP/DP versie.
Met grote sluis en PLC besturing met touch screen.
ECO*

 Glovebox handschoenkast Mbraun Labmaster Glovebox handschoenkast Mbraun Labmaster 2 Glovebox handschoenkast Mbraun Labmaster 3 Glovebox handschoenkast Mbraun Labmaster 5
MODULAIR Totaal Modulair systeem oplossingen van R&D
tot pilotsystemen aan de OLED research groepen.

Glovebox handschoenkast Mbraun MODulair      

 

Applicatie gebieden:


Chemische Synthese

De synthese en karakterisatie van lucht- en vochtgevoelige materialen is van vitaal belang voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe materialen voor uiteenlopende toepassingen. De mogelijkheid om grondstoffen te behandelen, reacties uit te voeren, werken tot reactiemengsels en monsters te bereiden voor analyse binnen een continu zuurstof en vochtvrije omgeving verhoogt gebruikers doorvoer.

 

Glovebox Labstar
Glovebox Unilab Plus/Pro
Glovebox LabMaster Pro 
Glovebox MODulair

 

Laser Welding

Glovebox  reeks voor zowel weerstand- als laserlassen van bijvoorbeeld medische hulpmiddelen die onder inerte atmosfeer moeten worden gelast.

MBraun bied voor deze toepassingen Glovebox systemen aan in de range een lascouveuse tot aan volledig geïntegreerde las stations (bijv. YAG-laser) in een Modulair systeem.

 
Glovebox MODulair

 

OLED & PLED
Organische fotovoltaïsche

Geïntegreerde glovebox systemen voor onderzoek & ontwikkeling van OLED & PLED apparatuur, Organische fotovoltaïse en testen zonder besmetting of blootstelling aan atmosferische omstandigheden. De integratie van de belangrijkste onderdelen zoals Opdamp systemen (Thin Film Deposition) ,Spin Coaters, Ovens, UV-curing, UV-press, Slot-Die coating, Ink-Jet printers zorgen voor de naadloze OLED & PLED ontwikkeling of productie  geheel binnen de stand-alone of onderling verbonden serie inert Glovebox systemen optioneel met Laminaire flow voor het tegengaan van stof deeltjes.

 

Glovebox Labstar 
Glovebox Unilab Plus/Pro 
Glovebox LabMaster Pro
Glovebox MODulair

 

Lithium-ion batterijen

Zowel de state-of-the-art productie-en high-end onderzoek van lithium-ion en lithium-polymeer batterijen worden met hetzelfde probleem geconfronteerd, namelijk de schadelijke effecten van vocht. Zowel in vloeibare- als in de  gasfase, is het een van de grootste bedreigingen bij de productie van lithium batterij apparaten, vooral tijdens elektrolyt doseren.

MBRAUN Glovebox systemen worden voornamelijk gebruikt voor de standaard onderzoek en ontwikkeling van lithium-ion accu technologieën. Onze custom systemen worden gebruikt waarbij kritische droge productie-omgevingen nodig zijn voor productie van batterijen.

 

Glovebox Unilab Plus/Pro 
Glovebox LabMaster Pro
Glovebox MODulair

 

Farmaceutisch

Zowel standaard als op maat Gloveboxen en Isolatoren voor een verscheidenheid aan farmaceutische toepassingen, inclusief maar niet beperkt tot: Mengen, vullen, steriel testen, cytotoxische, life Sciences en meer.

 

Speciale Chemicaliën

De weging, verwerking en verpakking van lucht-en vochtgevoelige materialen is van vitaal belang voor de verwerking en productie van nieuwe materialen voor uiteenlopende toepassingen. De mogelijkheid om grondstoffen te behandelen, reacties uit te voeren, werken tot reactie mengsels en monsters te bereiden voor analyse binnen een continu zuurstof en vocht vrije omgeving verhoogt gebruikers doorvoer.

De Glovebox systemen maken het  mogelijk maken om alle lucht- en vocht gevoelig materiaal te behandelen en verwerken in een zorgvuldig onderhouden omgeving. Temperatuurgevoelige materialen kunnen in een glovebox geïntegreerde vriezer worden bewaard; reacties kunnen in de Glovebox worden uitgevoerd net zo eenvoudig als in een zuurkast.

Met meer dan 30 jaar ervaring is het mogelijk om wetenschappelijke apparatuur zoals bijvoorbeeld, microscopen, spectrometers, ovens, diepvriezers, hotplates, roerders, balansen te integreren , afgestemd op behoeften van de klant.

 

Glovebox Labstar
Glovebox Unilab Plus/Pro

Glovebox LabMaster Pro

 

Trefwoorden
Sealing onder vacuüm , UV press en Thin fil depositie, OLED, zonnecellen, LED verlichting,  handschoenkasten, gaszuiveringssysteem

 x 
Cart empty