Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

 

PYRO laboratorium magnetron verassingsovens

 

PYRO verassingsoven Milestone  salmenkipp lab apparatuur

 

De verassingsovens en sulfaatas bepaling systemen bieden de snelste, schoonste en meest veelzijdige manier om een ​​breed scala aan monsters te verassen. In 8 minuten max. 1000°C.

 

 


Geavanceerde microwave verassingsoven

Droog verassen is gebaseerd op de afbraak van organisch materiaal door inwerking van zuurstof bij verhoogde temperaturen. De bepaling van het asgehalte, zowel voor procescontrole of monstervoorbewerking voor andere analytische technieken, is een belangrijke dagelijkse test bij duizenden laboratoria wereldwijd.
Ondanks dat verassing is een relatief eenvoudig proces is, zijn conventionele moffelovens vaak inefficiënt, waardoor het tijdrovende procedures zijn. De komst van microgolf-technologie voor droog verassen toepassingen is een doorbraak in het proces en de kwaliteitscontrole van monsters, zoals polymeren, aardolie, voedsel en diervoeders, pulp papier en farmaceutische producten.


De nieuwe Milestone PYRO is een geavanceerde microwave verassingsoven, geschikt voor meerdere toepassingen, zoals verassen, verassen met sulfaat, gloeiverlies (LOI), residu op ontsteking (ROI) en bovenal alle hoge temperatuurreacties onder gecontroleerde conditie.
De PYRO is verkrijgbaar in 3 verschillende en verwisselbare configuraties: ultrasnelle verwarming setup, hoge doorstroom aan monsters setup en verassing met sulfaat setup; het is dan ook de meest flexibele en configureerbare microwave verassingsoven in de markt.
De PYRO voldoet aan of overtreft de eisen voor elektrisch verwarmde ovens in de volgende methoden: ASTM, USP ROI 281 en LOI 733, AOAC, FDA, ISO en DIN. Zij voldoet ook aan of overtreft de eisen voor toepassingen van een microwave verwarmde oven in de volgende methoden: ASTM D5630-94 en ASTM D1506-94b.

 

Lees verder

 

 

seminar

 Kennis bijspijkeren, casussen bespreken en netwerken? In 2020 biedt Salm en Kipp academy seminars en workshops die dit mogelijk maken.

 

outlet 

Laboratoriumapparatuur van bekende merken voor aantrekkelijke prijzen!

 x 
Cart empty