Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

 

 

SETARAM Setline, toegankelijke thermische analyse

Foto Setaram Setline

 

Setaram biedt al meer dan 70 jaar hoogwaardige instrumenten voor materiaal karakterisatie, zelfs bij de meest uitdagende experimenten. Met de introductie van de Setline® maakt Setaram zijn expertise op het gebied van thermische analyse beschikbaar voor academische toepassingen, zoals materiaalkunde, metallurgie, polymeren en fysische chemie, chemische energie, engineering, geowetenschappen, farmacie en voedingswetenschappen.


De Setline® instrumenten zijn ook ideaal voor intensief gebruik binnen de kwaliteitscontrole. Materialen en productieprocessen kunnen beide worden bewaakt met behulp van thermische analyse om een optimale productkwaliteit en productiviteit te garanderen. De toepassing binnen kwaliteitscontrole is daarom breed en talrijk, en omvat onder andere de productie van polymeren, medicijnen, cement, staal, batterijen, textiel, koolstof en katalysatoren.


Met het oog op educatieve en kwaliteitscontrole toepassingen zijn de Setline® instrumenten voor thermische analyse ontworpen voor eenvoud en krachtige prestaties. De robuuste maar compacte bouw en DSC sensor technologie garanderen een stabiel signaal en betrouwbare en nauwkeurige metingen, ook bij intensief gebruik. De Calisto 2.0 software zorgt voor intuïtieve en eenvoudige bediening, data acquisitie en verwerking. Om ook de exploitatiekosten laag te houden is bij het ontwerp rekening gehouden met vereenvoudigd onderhoud, en wordt aantrekkelijke onderdelengarantie geboden.


De Setline® is beschikbaar in DSC/DSC+ en STA/STA+ uitvoering.

 

 

Labanalyse 2019  Den bosch salm en Kipp lab apparatuur

LabAnalyse event

LabAnalyse 2019 vindt plaats op 7 november 2019 bij Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Centraal staat kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen diverse laboratoria. Dit gebeurt in het conferentieprogramma en op het beursplein met de vooraanstaande leveranciers en aanbieders van analyseapparatuur, reagentia, labbenodigdheden en overige labanalyseproducten.

Aanmelden voor bezoek

REGISTREER HIER

 

 

 x 
Cart empty