Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

 

 

Setaram LABSYS evo

Thermische analyser tijdelijk scherp geprijsd.

 

setaram

 

Dit is het moment om uw thermische analyses naar een hoger plan te tillen, en te kiezen voor exacte karakterisering van materialen. Want tot juli 2020 gelden kortingen van 20% tot 30% op de Setaram LABSYS evo, een thermisch analyseplatform voor TGA-, TG-DTA- en TG-DSC-metingen waar u op kunt vertrouwen.


Met een temperatuurbereik tot 1.600°C is de Setaram LABSYS evo geschikt voor karakterisering van anorganische materialen zoals keramiek of metalen, maar ook polymeren, farmaceutische producten, bijproducten van aardolie, …etc.


Met de Cp-optie is het mogelijk de Cp te bepalen met een nauwkeurigheid van 2%, wat uniek is voor een instrument dat bedoeld is voor routine metingen.


Om het u eenvoudig te maken zijn er 4 gangbare configuraties waarvoor de speciale korting geldt:

– Stand Alone TGA uitvoering+ kroezen (Pt en Aluminium)

– TGA uitvoering met EGA koppeling + kroezen (Pt en Aluminium)

– Met Cp optie + kroezen (Pt en Aluminium)

– Met 3 verwisselbare opties (TGA, TG/DTA, TG/DSC) + kroezen (Pt en Aluminium)


Heb u interesse in één van de bovenstaande configuraties, of wilt u toch een andere uitvoering? Onze productspecialisten helpen u graag. Bel (+31 346 269090) of mail ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Lees meer

 

 

 

 

 

 

seminar

 Kennis bijspijkeren, casussen bespreken en netwerken? In 2020 biedt Salm en Kipp academy seminars en workshops die dit mogelijk maken.

 

outlet 

Laboratoriumapparatuur van bekende merken voor aantrekkelijke prijzen!

 x 
Cart empty