Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
Laboratorium label printer BMP61 Brady - lab etiketten tot 50.8 mm

Laboratorium label printer BMP61 Brady - lab etiketten tot 50.8 mm

De BMP™61 thermische transfert labelprinter van Brady is ontworpen voor een snelle en efficiënte identificatie van laboratorium monsters.

- Groot kleurenscherm
- Printsnelheid: 33,8 mm/sec
- 600 labelmaterialen beschikbaar
- Labels tot 50.8 mm breed of in bulkverpakking
- Hoge 300 dpi printkwaliteit
- Ook verkrijgbaar met WiFi

 

 

 

 

 

 

De BMP™61-labelprinter biedt uitstekende prestaties die aan al uw verwachtingen voldoen, zoals een printresolutie van 300 dpi. De printer is draagbaar, print snel en is geschikt voor elke identificatie-uitdaging dankzij zijn draadloze aansluiting en het uitgebreide assortiment aan duurzame labels die bestand zijn tegen chemicaliën, koude en warme omgeving.


De robuuste en betrouwbare BMP™61-labelprinter is voorzien van rubberen beschermbumpers en een helder kleurentouchscreen met indicatoren op het scherm.


BELANGRIJKSTE PRINTERKENMERKEN

- Groot kleurentouchscreen met indicatoren op het scherm: Controleer welk label is geplaatst en hoeveel labels er nog over zijn. Bekijk snel een afdrukvoorbeeld van uw label op het display om fouten en materiaalverlies te voorkomen.
- "List management"-functie: Importeer rechtstreeks vanuit een extern USB-geheugen gegevens uit spreadsheets op de labels en druk deze onmiddellijk af.
- Wifi-versie beschikbaar — compatibel met de LabelMark-labelingsoftware en de mobiele apps: Creëer of laad ter plaatse labelsjablonen met uw smartphone en stuur ze naar uw printer.
- Printsnelheid van 33 mm/seconde: U hoeft niet langer te wachten op het benodigde label.
- Smart-Cell Technology: Met smart-cell-technologie ingebouwd in de labels en linten, is de printer in staat om de objecten automatisch op het label te printen, zodat u zelf niet hoeft te puzzelen. Als de materialen niet compatibel zijn, zal het scherm een foutmelding tonen.
- Printresolutie van 300 dpi: zeer geschikt om barcodes te printen.


EEN LABEL VOOR AL UW TOEPASSINGEN

De robuuste BMP61 thermische transfert labelprinter is compatibel met 600 labels en printlinten. Elke combinatie vormt een duurzame identificatieoplossing die bestand is tegen veeleisende omgevingen en geschikt is voor identificatie in de meest veeleisende sectoren. De BMP61 bedrukt zelflaminerende labels, laboratorium labels en andere identificatieoplossingen in een uitgebreid aantal materialen, afmetingen en kleuren tot een breedte van 50,80 mm. De BMP-61 labelprinter is ontworpen om de meeste materialen te kunnen gebruiken die ook worden gebruikt in de Brady TLS2200 labelprinter waarvan er nog een aantal in gebruik zijn in diverse laboratoria.

Label printer duo afbeelding

Om een antwoord te bieden op uw specifieke identificatienoden, kan Brady labels op maat ontwikkelen - met gepersonaliseerde vormen of afmetingen, in specifieke kleuren of lay-outs of voorzien van uw logo. U hoeft het label op maat enkel in uw BMP61-labelprinter te plaatsen om uw identificatie-uitdagingen aan te gaan.

 

 

 

 

Elk BMP61-label en -printlint wordt automatisch herkend en gekalibreerd door de printer. Het kleurentouchscreen van de printer geeft weer welk labelmateriaal geïnstalleerd is en hoeveel labels, inkt en batterijduur er nog over zijn voor een maximaal gebruiksgemak.

 

 Brady BMP61 labelprinter specs 2Brady BMP61 labelprinter specs 700

 x 
Cart empty