Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
Desktop printers Brady Thermische Transfer IP

Laboratorium-i5100 industriele printer (IP) De perfecte mix van prestaties en slimme functies

 

De Brady Printer i5100 Industriële Labelprinter, de opvolger van de Brady IP-printerreeks, is slim en gebruiksvriendelijk, levert uitstekende prestaties en print op meer dan 1200 standaard identificatie labels en labels op maat. De BradyPrinter i5100 kan printen op 70 labelmaterialen en mogelijke toepassingen zijn diverse speciale en veelgebruikte product labels, labels voor elektronica en printplaten, logistieke labels, labels voor de tracering van eigendommen, labels voor de identificatie van kabels en componenten, en labels voor cryo buisjes, labels voor objectglaasjes, verwijderbare labels voor glaswerk, labels voor microtiterplaten, labels voor weefselcassettes enz.

 


Slim en verbonden

De nieuwe BradyPrinter i5100 Industriële Labelprinter communiceert automatisch met de apps voor labelontwerp, de labelmaterialen en de printlinten van Brady en is daardoor makkelijk en snel in te stellen. Het intuïtieve kleurentouchscreen omvat een label- en printstatusmonitor die u informeert wanneer het geplaatste printlint niet optimaal is voor het geladen labelmateriaal. De labels zijn gemakkelijk te laden dankzij de zelfcentrerende rolhouder en de automatische kalibratie en labelinstelling. Bovendien is de printer uitgerust met een aantal standaardpoorten voor algemene industriële aansluitingen.


Uitstekende printprestaties
Naast 300 en 600 dpi-printing biedt de BradyPrinter i5100 een haarscherpe printkwaliteit op betrouwbare industriële labels van 5 tot 110 mm breed. De i5100 beschikt over een krachtige interne 32-bits processor van 800 MHz en print met een snelheid van max. 300 mm/seconde. De verwisselbare drukrollen zorgen voor maximale printprestaties, zelfs na intensief gebruik.

 

Compatibiliteit met labelmaterialen en printlinten
De BradyPrinter i5100 Industriële Labelprinter kan gestanste en continue materialen tot 110 mm breed bedrukken. Alle materialen die momenteel verkrijgbaar zijn voor de IP-printerreeks, zijn ook compatibel met de BradyPrinter i5100. Binnen de printerspecificaties kan de BradyPrinter i5100 zowel op IP-compatibele labelrollen als op materialen met een open kern van 76 mm printen.


Printlinten voor smart printing
IP-compatibele printlinten worden automatisch gedetecteerd door de BradyPrinter i5100. De printer geeft aan welk printlint geïnstalleerd is, hoe vaak het nog gebruikt kan worden en of het geïnstalleerde printlint compatibel is met het geïnstalleerde IP-labelmateriaal. IP-compatibele printlinten zijn ook ontworpen met het oog op een correcte oriëntering van de inktzijde, waardoor schade aan de printkoppen verhinderd wordt en printlinten sneller geladen kunnen worden.


De BradyPrinter i5100 Industriële Labelprinter is verkrijgbaar in 2 versies:
Standaardversie
De BradyPrinter i5100 standaardversie is verkrijgbaar in 300 dpi en 600 dpi. Deze versie is ideaal voor het printen op labels, tags en een selectie van continue materialen op rol of zigzag gevouwen. Het materiaal wordt na het printen afgescheurd met behulp van de standaard afscheurrand op de printer. 600 dpi is ideaal voor kleinere lettertypes, complexe afbeeldingen en barcodes waaronder 2D-codes.


Versie met snijmes
De BradyPrinter i5100 versie met automatisch snijmes is verkrijgbaar in 300 dpi en 600 dpi. Bovenop de kenmerken van de standaardversie omvat dit model ook een ingebouwd automatisch snijmes en een afscheurrand waarmee u labels makkelijk kunt afsnijden of afscheuren. De snijfunctie geldt alleen voor snijbare materialen met labellengtes van 12 mm of meer.
600 dpi is ideaal voor kleinere lettertypes, complexe afbeeldingen en barcodes waaronder 2D-codes.


Ondersteunde software
De BradyPrinter i5100 Industriële Labelprinter kan gebruikt worden in combinatie met:
Brady Workstation (v4.1 of recenter) Brady Workstation biedt professionele, intuïtieve apps voor het ontwerpen van kwalitatieve product- en kabel labels en veiligheidspictogrammen. Labelontwerp gaat makkelijker en sneller, en dankzij de gecentraliseerde updates kunt u zich snel aanpassen aan nieuwe labelnormen. Selecteer de apps die u nodig hebt:


• gepersonaliseerde labels en pictogrammen ontwerpen en bewerken
• labelsjablonen ontwerpen en elementen vergrendelen voor uniformiteit
• kabel labels met alleen tekst ontwerpen
• automatisch labels creëren
• gegevens importeren
• complexe labelreeksen instellen

 

Bekijk de Youtube film:
https://youtu.be/XM78UNybloo

 

 

 x 
Cart empty