Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
Multifunctionele tafelcentrifuge  Sigma 3-18 (K)

Laboratorium tafel centrifuge Sigma 3-18KS. Gekoeld. 100 tot 18.000 rpm

Lab centrifuge gekoeld met een snelheid 100 tot 18.000 rpm. Tot 24 microliterbuisjes, 4 x 400 ml, 48 x 15 ml, 12 x 50 ml Falcon met gemotoriseerde dekselvergrendeling


- Spincontrol S
- Verschillende hoek- en swing-out rotoren beschikbaar
- Onderhoudsvrije inductiemotor

 

 

 

 Sigma-laboratorium-centrifuge--3-18-serie

 

 
Spin control S Sigma lab centrifuge

 

g-lock - rotoren wisselen zonder gereedschap of knoppen die moeten worden ingedrukt

 

G-lock rotosysteem sigma salm en kipp laboratorium apparatuur

 

Revolutionair eenvoudig

Het innovatieve g-lock-rotorsysteem van Sigma maakt rotoruitwisseling mogelijk zonder gereedschap of druk op een knop. Het monteren en vervangen van rotoren kan nauwelijks eenvoudiger. De rotor wordt op zijn plaats gehouden door centrifugaal kracht nadat de centrifuge begint te draaien, waardoor schroefbevestiging overbodig is.

Het nieuwe g-lock-systeem maakt rotoruitwisseling moeiteloos en is bij uitstek geschikt voor toepassingsscenario's die met meer dan één rotor moeten werken. Het minimaliseert niet-productieve tijd en bespaart dus tijd en geld.

 

Naast een vereenvoudigde en efficiënte bediening, beschikt het systeem over uitzonderlijk hoge veiligheid. Oneigenlijk of onjuist gebruik wordt ook voorkomen door het rotor-identificatiesysteem.

Bovendien maakt het g-lock-systeem eenvoudige reiniging van de roestvrijstalen kamer mogelijk om besmettingsrisico's te minimaliseren.

De nieuwe g-lock rotoren zijn in eerste instantie alleen verkrijgbaar voor de 3-serie Sigma centrifuges. Voor de 4- en 6-series volgt dit in een later stadium.

 

 

Logo sigma laboratorium cenntrifuge  3-18 serie

 

 

 x 
Cart empty