Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
B403 - Brady water oplosbare labels – voor algemene laboratorium identificatie.

B403 - Brady water oplosbare labels – voor algemene laboratorium identificatie

Brady’s B-403 wateroplosbare papieren label lost binnen 30 seconden volledig op bij blootstelling aan warm water zonder daarbij het oppervlak te beschadigen of lijmresten achter te laten. B-403 is perfect voor het labelen van items die nieuwe identificatie nodig hebben na elk gebruik of die de reinigingsmachine in gaan. In dat laatste geval scheelt het veel onderhoud van filters en afvoeren.

 

 

 

 

 

Het wateroplosbare label blijft goed kleven op de meeste oppervlakken, waaronder glas,roestvrij staal, aluminium en kunststof. Dat maakt van het label een uitstekende oplossing voor de tijdelijke identificatie van containers, kisten en glaswerk met een minimale hoeveelheid afval.


Wateroplosbare labels kunnen ter plaatse worden bedrukt met een benchtopprinter van Brady. Printers die compatibel zijn met het B-403 wateroplosbare label zijn de BBP12, S3100, BBP30, BBP31, BBP33, BBP35, BBP37 en de i7100.

 

B403
Omstandigheden Spoelkeuken, algemene laboratorium identificatie, tijdelijke identificatie, productie
Gebruik Flessen, potten en buizen
Kenmerken Wateroplosbare papieren label lost binnen 30 seconden volledig op bij blootstelling aan warm water zonder daarbij het oppervlak te beschadigen of lijmresten achter te laten.
Inktlintserie R4300

 

 

 

 x 
Cart empty