Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
VELP Kjeldahl stoom destillatie units

VELP Kjeldahl destillatie units

VELP Kjeldahl stoom destillatie units voor de stoomdestillatie stap tijdens de Kjeldahl analyse. De UDK 129 is ontworpen op basis van de klassieke Kjeldahl stikstof bepalingsmethode. Aan de semi automatische UDK 129 of 139 of een volledig automatische stoom destillatie unit type UDK149, kan een titrator gekoppeld worden. Voor meer automatisering en efficiëntie waarmee naast stoom destillatie ook de titratie cq. de stikstof analyse uitgevoerd kunnen worden zijn er de VELP automatische kjeldahl analyzers UDK159 Kjeldahl analyzer of de UDK169 Kjeldahl automaat Deze laatste geeft u een hoge mate van automatisering waarbij 24 monsters via de AutoKjel (een buizencarrousel) direct in de UDK169 analyzer geladen worden. Het gehele proces van monster laden, stoom destillatie en analyse loopt volledig automatisch. Waarbij de buizen en de titrator ook gereinigd cq. gespoeld worden voor en na de analyse. De benodigde chemicaliën worden automatische gedoseerd en het afval opgeslagen in daarvoor gekoppelde vaten.

 

 

 

 

VELP  UDK129  Kjeldahl Destilatie Unit

VELP--UDK129--Kjeldahl-Destilatie-Unit 200

De UDK 129 werkt automatisch, na het instellen van natriumhydroxide-dosering en de destillatietijd, via  het geïntegreerde LCD-scherm om betrouwbare en nauwkeurige resultaten te krijgen. De nauwkeurige doseringspompen zorgen voor een constante en nauwkeurige dosering van reagentia. Het koelwater wordt automatisch gestopt tijdens pauzes, waardoor het verbruik hiervan wordt verminderd.

 

Deze technologisch geavanceerde destillatie-unit bevat vele functies die zorgen voor een efficiënte en betrouwbare destillatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De UDK 139 Kjeldahl-destillatie-unit is een stoom destillatie apparaat.

VELP-UDK-139-Kjeldahl-Destillatie-Unit 200

 

De UDK 139 werkt semi automatisch, na het instellen van natriumhydroxide-dosering en de destillatietijd, via  het geïntegreerde touch kleuren scherm. De nauwkeurige doseringspompen zorgen voor een constante en nauwkeurige dosering van reagentia. Het koelwater wordt automatisch gestopt tijdens pauzes, waardoor het verbruik hiervan wordt verminderd.


Deze technologisch geavanceerde destillatie-unit bevat vele functies die zorgen voor een efficiënte en betrouwbare destillatie.

 

 

 

 

 

 

VELP UDK149  Automatische Kjeldahl Destillatie Unit

 

VELP--UDK149--Automatische-Kjeldahl-Destillatie-Unit-2-200De UDK 149 werkt volledig automatisch, na het instellen van natriumhydroxide-, boorzuur- , waterdosering en de destillatietijd, via  het geïntegreerde full colour touch scherm om de nauwkeurigste resultaten te krijgen. De nauwkeurige doseringspompen zorgen voor een constante en nauwkeurige dosering van reagentia. Het koelwater wordt automatisch gestopt tijdens pauzes, waardoor het verbruik hiervan wordt verminderd.


Verschillende automatische titratoren kunnen worden aangesloten op de UDK 149 voor een directe analyses van het destillaat.   Alle parameters betreffende destillatie- en titreringsfasen zijn eenvoudig te programmeren.

De UDK 149 is een uiterst innovatieve, intuïtieve en eenvoudige oplossing voor Kjeldahl stikstof / eiwitbepaling. Het biedt de hoogste betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, en is uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidsfuncties. UDK 149 is ontworpen met premium materialen en geeft nauwkeurige analytische bepalingen op veel monsters.

 

 

 

 

 

 VELP  UDK159  Automatische Kjeldahl Analyzer


VELP--UDK159--Automatische-Kjeldahl-AnalyzerDe UDK 159 Kjeldahl Analyzer werkt volledig automatisch, na het instellen van natriumhydroxide, water en boorzuurtoevoeging, en de destillatietijd (de stoomopwekking van 10 tot 100%) met behulp van het innovatieve 6 '' kleuren touch scherm. De nauwkeurige precisiepompen en burette zorgen voor een constante nauwkeurige dosering van reagentia en met de geïntegreerde colorimetrische titrator (AOAC aanbevolen), en geeft u betrouwbare resultaten met betrekking tot uw stikstof- en eiwitbepalingen. Automatische titreren en buisreiniging bieden u een aanzienlijk voordeel, waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

 

De software bevat de mogelijkheid om 55 methodes op te slaan, waarvan er al 31 voor geïnstalleerd zijn. Tevens kunt u een PC en een balans koppelen via Ethernet, USB of RS232 aansluitingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

VELP  UDK169  Automatische Kjeldahl Analyzer voor high sample throughput. Voor een volledig geautomatiseerde Kjeldahl analyse voor high througput

 

VELP-UDK169--Automatische-Kjeldahl-Analyzer-voor-high-sample-throughput

De UDK 169 is tegelijkertijd de uiterst innovatieve, intuïtieve en eenvoudige oplossing voor Kjeldahl stikstof / eiwitbepaling. Het kan als stand-alone worden gebruikt of gecombineerd met de AutoKjel autosampler voor onbewaakte bediening en automatische verwerking van maximaal 24 monsters. De beste configuratie wanneer hoge productiviteit nodig is.

 

AUTOMATISCHE WERKING
- Continu proces voor 24 x 250 ml of 21 x 400 ml monsters
- Programmeerbare boorzuur, water, natriumhydroxide-toevoeging
- Niet nodig om de destillatietijd in te stellen bij titreren
- Inclusief een AOAC aanbevolen colorimetrische titrator
- Selecteerbare stoomgeneratie uitgangsniveau 10% - 100%
- Automatische verwijdering van residuen uit titrator en monsterbuis

HIGH TECH
- Verbinding met autosampler voor onbewaakte werking
- 6 inch kleuren aanraakscherm
- Bibliotheek van 55 programma's (31 vooraf gedefinieerde, 24 aanpasbare)
- Keuze uit 6 talen - van een breed gamma downloadbaar
- Balans-, muis- en printerverbindingen
- Geen stikstofverlies: de temperatuur van de destillaat blijft onder de drempel
- Nauwkeurige dosering van reagentia met hoge precisiepompen

 

De UDK169 geeft u veelzijdige Gegevensverwerking;

- Meerdere gegevensinterfaces: Ethernet, USB en RS 232C
- Aan boord archiveren van gegevens, inclusief het gewicht via een aansloten balans
- Gegevens exporteren naar USB stick of PC in .xls formaat

 

 

 

Velp Distillation Units

 

 


 

 x 
Cart empty