Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
 PYRO laboratorium magnetron verassingsovens en sulfaatas bepaling systemen

PYRO laboratorium magnetron verassingsovens

 De verassingsovens en sulfaatas bepaling systemen bieden de snelste, schoonste en meest veelzijdige manier om een ​​breed scala aan monsters te verassen. In 8 minuten max. 1000°C.

 

 

 

 

 


Geavanceerde microwave verassingsoven

Droog verassen is gebaseerd op de afbraak van organisch materiaal door inwerking van zuurstof bij verhoogde temperaturen. De bepaling van het asgehalte, zowel voor procescontrole of monstervoorbewerking voor andere analytische technieken, is een belangrijke dagelijkse test bij duizenden laboratoria wereldwijd.
Ondanks dat verassing is een relatief eenvoudig proces is, zijn conventionele moffelovens vaak inefficiënt, waardoor het tijdrovende procedures zijn. De komst van microgolf-technologie voor droog verassen toepassingen is een doorbraak in het proces en de kwaliteitscontrole van monsters, zoals polymeren, aardolie, voedsel en diervoeders, pulp papier en farmaceutische producten.


De nieuwe Milestone PYRO is een geavanceerde microwave verassingsoven, geschikt voor meerdere toepassingen, zoals verassen, verassen met sulfaat, gloeiverlies (LOI), residu op ontsteking (ROI) en bovenal alle hoge temperatuurreacties onder gecontroleerde conditie.
De PYRO is verkrijgbaar in 3 verschillende en verwisselbare configuraties: ultrasnelle verwarming setup, hoge doorstroom aan monsters setup en verassing met sulfaat setup; het is dan ook de meest flexibele en configureerbare microwave verassingsoven in de markt.
De PYRO voldoet aan of overtreft de eisen voor elektrisch verwarmde ovens in de volgende methoden: ASTM, USP ROI 281 en LOI 733, AOAC, FDA, ISO en DIN. Zij voldoet ook aan of overtreft de eisen voor toepassingen van een microwave verwarmde oven in de volgende methoden: ASTM D5630-94 en ASTM D1506-94b.

 

Snelle verwarming - 8 minuten alleen van kamertemperatuur tot 1000 ° C!
Snelle verassing - meer dan 90% tijdbesparing!
Verassen met sulfaat in 1 uur!
Hoge hoeveelheid monsters worden verwerkt - tot 24 monsters tegelijkertijd!
3 verschillende verwisselbare configuraties
Geen blootstelling aan hitte en rook
Alle kroestypes kunnen worden gebruikt - metaal, porselein, kwarts fiber
Unieke Milestone ultrasnelle kwartsvezelfilter smeltkroezen - directe verwarming en koeling
Zelfs temperatuurverdeling over de moffel holte
Programmering geschikt voor FDA CFR 21 Part 11
ASTM, USP, SEMI en ISO compliant

 

 

__________________________________________________________

UITWISSELBARE CONFIGURATIES

De PYRO is beschikbaar in 3 verschillende en uitwisselbare configuraties voor: ultrasnelle verwarming, hoge monsterdoorvoer en sulfaatverassing; het is daarom de meest flexibele en aanpasbare microgolf-moffeloven die op de markt verkrijgbaar is.

 

 De PYRO met High-Throughput

 

PYRO verassingsoven Milestone  salmenkipp lab apparatuur

 

De PYRO met High-Throughput


De PYRO met High-Throughput Setup biedt ruimte aan maximaal 24 Milestone-kwartsvezelkroezen. Een unieke, robuuste, magnetron-transparante, keramische moffel laat microgolfstraling door en verhoogt snel de temperatuur van een siliciumcarbideplaat. De combinatie van microgolf "verhitting" en geïnduceerde luchtstroom resulteert in een drastische vermindering van de verassingstijd. Gassen en dampen gegenereerd door het verassingsproces worden centraal afgevoerd door de ingebouwde afzuiging. Een zeer nauwkeurige thermokoppel controleert de temperatuur in de oven. Elk type kroes (metaal, porselein, kwarts, enz.) Kan in de Pyro worden gebruikt.


De PYRO met Ultrafast Setup

 

PYRO met High-Throughput Setup


De PYRO met Ultrafast Setup heeft een extreem hoge verwarmingssnelheid. Een typische verassingstemperatuur van 800°C kan worden bereikt in slechts 5 minuten! Dit elimineert overnacht verassen en vermijdt de lange opwarmtijden geassocieerd met conventionele ovens, daarbij verlaagt dit het stroomverbruik en daarmee de kosten. Een circulair verwarmingselement zorgt voor een perfecte temperatuuruniformiteit in de hele oven en overtreft hiermee de vereisten van de ASTM-, USP-, SEMI- en ISO-standaardmethoden. De temperatuur wordt gecontroleerd en geregeld via een contactloze infraroodsensor. Tot 5 as-kroezen bevinden zich in een keramische houder, die gemakkelijk kan worden verwijderd uit de moffel bij het voltooien het ingestelde programma. De ongelooflijk hoge verwarmingssnelheid van deze PYRO-opstelling, gecombineerd met de eigenschappen van de Milestone UltraFAST as-kroezen, maakt deze configuratie de beste keuze voor alle toepassingen bij hoge temperaturen.SULPHATE ASHING

 

De PYRO met Ultrafast Setup

 

 

De Sulfaatverassings-opstelling stelt analisten in staat om zwavelzuur aan de monsters toe te voegen en de as-kroezen direct in de microgolf-moffeloven te plaatsen, zonder een voorafgaande verkolingsstap. Hiermee voorkomt men vervelende voorbereidingsstappen en de blootstelling aan zure dampen. Het systeem is ontworpen voor volledige veiligheid van de analist en voert de complete sulfaatverassingsprocedure uit in slechts 1 uur. Zwavelzuurdampen die vrijkomen uit as-kroezen worden continu afgezogen via een kwartsbuis en een luchtgekoelde condensorunit. De dampen worden tenslotte afgevangen en geneutraliseerd in een speciale zuur scrubber.

 

Verminder uw verassingstijd met UltraFASTCrucibles

 

UltraFASTCrucibles

 


Het type en de grootte van de as-kroezen hebben een grote invloed op het verassingsproces, zowel in termen van tijd als kwaliteit van de resultaten. Met de UltraFAST- askroezen kan de PYRO-gebruiker de verassingstijd van begin tot eind drastisch verminderen. Ze zijn gemaakt van een innovatief materiaal dat toelaat dat de monsters worden omgeven door een constante luchtstroom die op zijn beurt het verassingsproces versnelt en de verassingstijd verkort. Bovendien is de koeltijd zo kort dat het niet nodig is om een exsiccator te gebruiken voor het afkoelen van de kroesjes, voor het wegen van monsters. Slechts 30 seconden zijn voldoende om van 1000 ° C naar kamertemperatuur af te koelen.  De UltraFAST-smeltkroezen zijn geschikt voor het verassen van elk vast monster, zoals polymeren, farmaceutische producten, voedsel en diervoeder, cokes, kolen enz. De kroesjes zijn chemisch en thermisch resistent.

 

 

 x 
Cart empty