Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
m611 draagbare printer brady_500

Laboratorium Brady M611 draagbare label printer

De BradyPrinter M611 draagbare printer kondigt een nieuw hoofdstuk in de evolutie van identificatie aan. Ontwerp de meest complexe labels ter plaatse met enkel uw smartphone en de gratis “Expreslabels”-app van Brady en print de labels op betrouwbare, industriële labelmaterialen met de M611 draagbare printer.


Ontwerp complexe labels ter plaatse met een smartphone

Met de “Expreslabels”-app geïnstalleerd op uw smartphone kunt u eenvoudig complexe labels met 1D- en 2D-codes en barcodes ontwerpen, serialiseren, een uitgebreide grafische bibliotheek gebruiken, tekst, een tijdstempel en zelfs gegevens uit de cloud toevoegen. De “Expreslabels”-app biedt de meest uitgebreide label ontwerpmogelijkheden voor smartphones op de markt en omvat ontwerpwizards om snel specifieke identificatielabels te maken.


Overal toegang

Met de “Expreslabels”-app op een smartphone kunnen labelontwerpen naar de BradyPrinter M611 worden verzonden via wifi of Bluetooth en direct worden geprint. Ze kunnen ook worden verzonden naar of ontvangen door computers op kantoor, zodat u niet telkens een volledig nieuw label moet ontwerpen. Gebruik bestaande ontwerpen, bewerk en print deze om de afstand tussen het kantoor en uw locatie te overbruggen. Labels die zijn ontworpen met een app van het Brady Workstation-platform zijn compatibel met de “Expreslabels”-app die wordt meegeleverd met de BradyPrinter M611.


Print betrouwbare labels

De BradyPrinter M611 draagbare printer is compatibel met de uitgebreide assortiment betrouwbare, industriële labelmaterialen. Deze materialen zijn bestand tegen extreme temperaturen, vuur, chemicaliën, oplosmiddelen, brandstoffen, vocht en vuil, en zijn ontwikkeld om te blijven kleven en leesbaar te blijven in veeleisende omstandigheden. Ze zijn verkrijgbaar in professionele labeltypes waaronder wikkellabels voor draadmarkering, zelflaminerende labels, vlaglabels, tags en verschillende labels voor componenten zoals EPREP-labels met de kwaliteit van een naamplaatje.


Toepassingen

Elektra, voice/datacom-identificatie
Algemene en industriële identificatie
Elektronica identificatie
Laboratorium identificatie

 

 

Specificaties

 

• Gewicht 1,6 kg (met labelmateriaal en lint).
• Kleuren QVGA-touchscreen van 3,5 inch (88,9 mm) en 320 x 240 pixels.
• Thermisch transfer-printmechanisme, 300 dpi.
• Afdrukbreedte: 48,76 mm maximaal.
• Afdruklengte voor labels: 10,16 cm maximaal.
• Lijnbreedte: 57 mm maximaal.
• Labelbreedten van 6,4 mm tot 50,8 mm.
• Minimale labelhoogte: 5,99 mm.
• Drukt maximaal 1000 labels af van 2,5 x 5 cm per batterijlading.
• Afdruksnelheid: 33,8 mm per sec.
• Interne lithium-ionbatterij, 3200 mAh.

 

Film: https://youtu.be/PUklvrdwckk

 

 

 x 
Cart empty