Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

Kirsch Vriezers


Kirsch diepvriezers zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteiten en in tal van versies. Het assortiment bestaat uit een breed assortiment modellen, van kleine tot grote volumes: diepvriezers met 70 tot 700 liter inhoud. De modellen zijn onderverdeeld in 3 series met elk een controler met diverse mogelijkheden: Ultimate, Pro Active en Essential.


Overzicht controllers:
Permanente, proactieve monitoring van de prestatiegegevens en waarschuwingen bij afwijkingen - zodat u tijdig maatregelen kunt nemen voordat een storing uw gekoelde goederen bedreigt; 's werelds meest nauwkeurige temperatuurregeling in gekoelde ruimtes dankzij twee standaard PT-1000 sensoren.

 

Overzicht controllers vriezers  kirsch


Er zijn grote temperatuur bereiken beschikbaar voor opslag van goederen:


Kirsch vriezers van –5 tot –41°C. De ingestelde temperatuur wordt automatisch gehandhaafd - zelfs onder veranderende omgevingsomstandigheden - door een thermostaat of een elektronische, microprocessor gestuurde temperatuurregelaar.


De recirculerende luchtkoeling zorgt ervoor dat een vrijwel constante temperatuur kan worden gehandhaafd.


Dankzij de RS 485-interface kunnen de koelapparaten worden aangesloten op IT-systemen, waardoor de gegevensuitvoer digitaal kan worden verwerkt. Een pc-kit met temperatuurdocumentatie software is als optie verkrijgbaar en wordt gebruikt om temperatuurgegevens vast te leggen met een Windows-compatibele pc.


Met Kirsch vriezers met potentiaalvrij contact kunnen alarmen worden doorgegeven aan verschillende communicatie- of bewakingssystemen, zoals waarschuwingssystemen op afstand, bijvoorbeeld zelfkiestelefoons of centrale besturingstechnologie. Het potentiaalvrije contact wordt geactiveerd tijdens stroomuitval of alarmtoestanden, zoals ontoelaatbare temperatuurafwijkingen.


Met Kirsch laboratorium vriezers met een automatische ontdooifunctie - die de tijd en temperatuur bewaakt - is handmatig ontdooien niet meer nodig. Laboratorium vriezers met explosieveilige interieurs hebben een geïntegreerde smeltwaterbak die handmatig geleegd moet worden. In alle andere vriezers van Kirsch verdampt smeltwater automatisch.


Sommige modellen Kirsch vriezers zijn verkrijgbaar met of zonder explosiebestendig interieur. De versies met explosieveilig interieur (LABEX-modellen) voldoen aan de veiligheidseisen voor explosiegevaarlijke zones en garanderen dat er geen ontstekingsbron in het interieur is.


Temperatuurdocumentatie

Kwaliteitseisen vragen steeds vaker om volledige en betrouwbare temperatuurdocumentatie. Handmatige on-site datalogging is vaak erg tijdrovend en onnauwkeurig. Met temperatuur documentatie oplossingen van KIRSCH is het werk snel en gemakkelijk gedaan - of het nu met ons KIRSCH-PC-KIT-pakket is of de traditionele, mechanische opname-thermometeropties.

 

Ultimate range

Ultimate range vriezers Kirsch

Ultimate range vriezers display Kirsch

Touch-display, elegant glasontwerp
Eenvoudige bediening via een capacitief touchscreen
Toegangscontrole met een logboek
Grafische weergave van de temperatuurcurve en min / max temperatuur
Digitale gegevensdocumentatie met KIRSCH Datanet-software
Snelle start
Touchbediening met laboratoriumhandschoenen is mogelijk
Intuïtieve hulp bij alarmmeldingen en probleemoplossing in platte tekst
Bediening via afstandsbediening is mogelijk
Inclusief de voordelen van de PRO-ACTIVE-lijn

 

Pro Active range

Pro Active range vriezers kirsch

Voorzien van nieuwe controller:

Vermindering van het stroomverbruik tot 60%
Snellere reactietijden bij dreigende storingen dankzij proactieve alerts
Gegevensdocumentatie kan worden gelezen via een USB-interface met KIRSCH Datanet-software
Vermindering van temperatuurafwijkingen in het gekoelde compartimen
Maximale opslagveiligheid dankzij perfect op elkaar afgestemde componente
Inclusief de voordelen van de ESSENTIAL-lijn

 

Essential range

Essential range vriezers

Uw toegang tot hoge kwaliteit
Maximale betrouwbaarheid
Robuustheid
Temperatuurstabiliteit
Flexibiliteit Maximale veiligheid

 

pdfKirsch_Catalogus.pdf3.43 MB

 

 x 
Cart empty