Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
Compacte tafel model Nucleair Magnetische Resonantie (NMR) analyzer. MQC+ Oxford

Tafel model Nucleair Magnetische Resonantie (NMR) analyzer MQC+ Oxford_ Kwaliteitscontrole

De MQC+ NMR analyser meet olie, water, fluor en vast vetgehalte in diversiteit aan monsters en wordt voornamelijk gebruikt voor kwaliteitscontrole

 

De MQC+ is gebruiksvriendelijk, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en onderhoudsvriendelijk. De toepassingsgebieden zijn: voeding, textiel, agricultuur, petroleum, polymeren, consument producten.

 

 

  

MQC+ analyzer meet olie, water, fluor en vast vetgehalte in diversiteit aan monsters en wordt voornamelijk gebruikt voor kwaliteitscontrole.

MQC+ is leverbaar in drie modellen: MQC+23, MQC+5 en MQC+F.

MQC+23 (23 MHz) wordt gebruikt voor kleinere hoeveelheid monsters en applicaties voor toepassingen met hoge gevoeligheid; bijvoorbeeld, kleine hoeveelheden aangebrachte olie op kunstmatige vezels en stoffen (Spin finish), om hun eigenschappen te verbeteren.

MQC+5 (5 MHz) wordt gebruikt voor grotere hoeveelheid monsters; bijvoorbeeld, het meten van olie en het vochtgehalte in oliehoudende zaden.

MQC+F (22 MHz) wordt gebruikt voor het meten van Fluor in tandpasta en mineralen.Compacte tafel model Nucleair Magnetische Resonantie  NMR analyzer. MQC23 Oxford

 

Gebruiksvriendelijk
Het grootste voordeel van MQC+ is dat het zo makkelijk in gebruik is. Lab analisten zijn in korte tijd operationeel omdat er minimale training nodig is.

De software begeleid de operator stap voor stap via duidelijke aanwijzingen op het scherm. Daarnaast zijn er ook statusindicatoren aan de ingang van de monsterkamer.
MQC+ kan worden uitgerust met een verscheidenheid aan robuuste monsterhouders (probes) voor verschillende monstergrootte en diverse applicaties.

MQC+ 's ruimtebesparende interne pc maakt gebruik van Windows Software, een flat screen monitor en een standaard PC toetsenbord. USB-poorten zijn beschikbaar voor eenvoudige software upgrades en om gegevens extern te kunnen opslaan.

Elk MQC+ systeem wordt geleverd met software, hardware en bemonstering accessoires voor de desbetreffende applicatie toepassing.


Betrouwbaar en makkelijk in onderhoud
MQC+ is ontworpen met het minimale aantal onderdelen, waardoor het makkelijk is in te stellen en te onderhouden. Geavanceerde elektronica maakt het mogelijk om de firmware van de spectrometer up te graden waardoor het instrument actueel blijft met de laatste ontwikkelingen.
Het bevat ook geavanceerde zelf diagnostische routines, zodat eventuele fouten snel kunnen worden gelokaliseerd om tijd en geld te besparen.

De spectrometer logt voortdurend alle diagnostische parameters in een database, zodat het mogelijk is om de geschiedenis en conditie van de MQC+ te monitoren. Diagnostische gegevens kunnen via internet worden verstuurd of opgeslagen in een bestand en worden gemaild naar een service engineer.

 

Weinig onderhoud
MQC+ is makkelijk te onderhouden; de fan filter van de PC is gemakkelijk te reinigen. De robuuste monsterhouders zijn ook makkelijk te verwijderen en alle MQC+23 houders hebben een open bodem voor makkelijke reiniging. MQC+ heeft een automatisch optimalisatie routine voor het magnetisch veld, hierdoor ben je verzekerd van de beste resultaten wat tevens kostenbesparend werkt en een servicebezoek niet noodzakelijk is.


Gemakkelijk te kalibreren (met EasyCal)
MQC+ metingen zijn over het algemeen ongevoelig voor kleur, deeltjesgrootte en andere fysische eigenschappen van het monster.
Kalibraties zijn altijd lineair, zodat men alleen een handvol monsters nodig heeft.
De Kalibratielijnen zijn robuust en dienen zelden te worden herhaald.


Ruimtebesparend
Ondanks zijn kleine magneetgrootte heeft de MQC+23 een groot monster compartiment en hoge  veldsterkte, zodat er grotere monsters kunnen worden geanalyseerd en een hoge gevoeligheid haalbaar is.


Snel en efficiënt
Er kunnen wel 100 metingen per dag met een MQC+ worden verricht, en is hierdoor tot 250 keer sneller dan het gebruik van nat chemische analyses.
Door gebruik te maken van een autosampler in combinatie met een MQC+ wordt de snelheid en efficiëntie nog meer verhoogt.
Kiest u voor een MQC+, bespaart u tijd en geld dankzij zijn snelheid en efficiëntie.


Een platform voor de toekomst
De MQC+ analyzer bouwt voort op het succes van zijn voorgangers door veel van zijn eigenschappen te behouden, inclusief betrouwbare makkelijk te gebruiken kwaliteitscontrole software.
MQC+ is echter ontworpen met het potentieel voor verbeterde mogelijkheden. Het behoort tot een nieuwe generatie van magnetische resonantie instrumenten met een avanceerde spectrometer. Dit betekent dat het zal profiteren van toekomstige ontwikkelingen aan het platform voor de komende jaren.


Applicatie notes:
pdfStandard-Method-for-Hydrogen-Content-in-Fuels-ASTM-D7171-05.pdf310.59 KB
pdfMeasurement-of-Fluoride-Content-in-Toothpaste_AN-5.pdf234.87 KB
pdfDetermination-of-Oil-and-Water-in-Oilseed-and-grain-residues.pdf887.04 KB
pdfMeasurement-of-Oil-and-Water-in-Seeds-According-to-ISO-10565-1998.pdf880.36 KB
pdfDetermination-of-Total-Fat-Content-in-Chocolate-and-other-Cocoa-Derivatives.pdf281.18 KB
pdfMeasuring-oil-content-in-palm-mesocarp-app-note-170913.pdf289.92 KB
pdfMeasurement-of-Oil-Content-in-Dried-Snack-Foods.pdf401.04 KB
pdfMeasurement-of-Fat-and-Oil-Content-of-Animal-Feed-without-Drying.pdf371.57 KB
pdfDetermination-of-Fat-and-Oil-Content-in-Foodstuffs.pdf274.23 KB
pdfliquid-coatings-fibres-fabrics-nmr_AN22.pdf2.29 MB

pdfMeasuring Polybutadiene in Impact Polystyrene using MQC+.pdf434.67 KB

 

 

 

 x 
Cart empty