Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
Tafel model Nucleair Magnetische Resonantie (NMR) breedband spectrometer.  OXFORD Instruments X-Pulse

Tafel model Nucleair Magnetische Resonantie (NMR) breedband spectrometer. OXFORD Instruments X-Pulse

X-Pulse is een revolutie in de flexibiliteit van tafelmodel NMR. X-Pulse combineert ware breedband X-nuclei-mogelijkheden, flowchemie, reactiemonitoring en variabele temperatuur met verbeterde spectrale resolutie, waarmee u een breed scala aan experimenten op de tafel in uw laboratorium kunt uitvoeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

OXFORD Instruments X-Pulse 60MHz breedband benchtop NMR spectrometer


X-Pulse maakt gebruik van een 60MHz permanente magneet met hoge homogeniteit en temperatuurstabiliteit waardoor het gemakkelijk in een laboratorium te plaatsen is en geen vloeibare cryogenen vereist. X-Pulse kan worden gebruikt met standaard 5 mm NMR-buizen of onze eenvoudig te gebruiken flowcel.


Het systeem wordt bestuurd door een nieuwe en verbeterde versie van onze SpinFlow-software voor het verzamelen van gegevens, waardoor het eenvoudiger wordt om routine-experimenten uit te voeren en flexibeler dan ooit voor geavanceerde gebruikers.


Spin Flow software  Oxford

 


Bepaal je nuclei
Echte breedbandmogelijkheden geven je de vrijheid om de nuclei te selecteren die je nodig hebt voor je experimenten, of het nu 1H, 13C, 31P is of iets exotischer zoals 29Si, 11B of 7Li. Kies gewoon de nuclei in de software en pas de probe aan om ervoor te zorgen dat u onder de optimale omstandigheden werkt.


Het maximaliseren van de signaal-ruisverhouding voor sommige NMR-experimenten met tafelmodel kan het verschil zijn tussen succes en mislukking. Voor die nuclei met een lage ontvankelijkheid, zoals 13C of 31P, is het garanderen van gevoeligheid van het grootste belang. De verwisselbare X-Pods van de X-Pulse bieden u de extra flexibiliteit om een maximale signaal-ruisverhouding voor specifieke nuclei te bereiken. Deze pods kunnen snel en gemakkelijk worden uitgewisseld zonder het systeem uit te schakelen. Hierdoor kunt u aan de slag met maximale gevoeligheid of de flexibiliteit van multinucleaire spectroscopie wanneer u het nodig hebt.

 

Hoge resolutie
Met X-Pulse zijn uw NMR-pieken gemakkelijker te scheiden en worden lagere concentraties zichtbaar. X-Pulse maakt gebruik van een 60MHz (1.4T) permanente magneet.


Met de nieuwe shimming-technologie in X-Pulse kunnen we een extreem homogeen veld genereren, met een resolutie van minder dan 0,35 Hz op halve hoogte en een lijnvorm van 10 Hz op 0,55%.


Pieken zijn gemakkelijker te identificeren, maar ook in combinatie met gevormde RF-pulsen is oplosmiddelonderdrukking veel effectiever waardoor zelfs uitdagende verbindingen zoals suikers en zetmeel opgelost in water kunnen worden geanalyseerd.


shimming-technologie in X-Pulse

 

Begrijp je reactiechemie
Met de X-Pulse-flowcel kunt u vloeistofmonsters met variabele temperatuur (20 °C - 70 °C) laten stromen, zodat u meer kunt leren over uw reacties. De flowcel is geoptimaliseerd om een zo groot mogelijk monstervolume door de probe te laten meten. Dit minimaliseert de meettijd voor elk spectrum en maakt een beter begrip van de tijdsafhankelijkheid van reacties mogelijk. Ontworpen met flexibiliteit in gedachten, kunt u met de flowel ook uw externe vergrendelingsoplosmiddel kiezen, zodat u onnodige spectrale overlappingen voorkomt. De variabele temperatuurprobe zorgt ervoor dat u uw chemie in optimale omstandigheden kunt meten, hetzij om de reactie te handhaven, hetzij om de temperatuur te variëren om specifieke reactiedynamiek te begrijpen. De probe met variabele temperatuur kan ook zonder de flowcel worden gebruikt om een specifieke monstertoestand te behouden of om uw monsterverwarming te stoppen tijdens experimenten met hoge werkingscyclus.


X-Pulse-flowcel

 

Ultieme stabiliteit
Het unieke magneetontwerp van X-Pulse levert een extreem hoge stabiliteit, zodat uw experimenten artefactvrij zijn.


De grote thermische massa van de magneet zorgt ervoor dat u stabiele artefactvrije gegevens kunt verzamelen, ongeacht of u vloeistoffen bij 20 °C of 70 °C door uw flowcel laat stromen.


De thermische en magnetische afscherming van het systeem minimaliseert het effect van de omgeving en zorgt ervoor dat variaties in kamertemperatuur of lokale elektromagnetische velden uw gegevens niet beïnvloeden.

 

Makkelijk te onderhouden
X-Pulse is het enige tafelmodel NMR-systeem met een door de gebruiker verwijderbare probe, waardoor schoonmaken snel en eenvoudig is. Als een monster per ongeluk morst of een NMR-buis breekt, is het niet nodig om service te bellen of het instrument te kantelen - trek gewoon de probe eruit en reinig hem. Nog beter, X-Pulse monsterbuizen worden rechtstreeks in het instrument geplaatst - geen gedoe met een spinner, monsterhouder of dieptemeter - waardoor de kans op breuk aanzienlijk wordt verkleind en uw doorvoer wordt verhoogd.


X-Pulse betekent ook geen gebruik van cryogenen meer en geen zorgen meer over het quenching van de magneet. Sluit de X-Pulse gewoon aan op een standaard stopcontact en vergeet de cryogeen en de kosten hiervan.


Benchtop Gemak

Het magnetische veld dat X-Pulse gebruikt om NMR-spectroscopie uit te voeren, wordt geproduceerd door een permanente magneet. Er is geen noodzaak voor cryogenen om het systeem te koelen, waardoor de bedrijfskosten aanzienlijk worden verlaagd.


Dankzij de kleine tafeloppervlak en de magnetische afscherming kan X-Pulse in een breed scala aan omgevingen worden geïnstalleerd zonder speciale voorzieningen. U kunt NMR direct naast uw experimenten in uw lab uitvoeren, of zelfs naast uw procesreactor, zodat u uw reactieprocessen gemakkelijk beter kunt begrijpen.


Bovendien biedt de optionele X-Pulse-trolley u de mogelijkheid om het systeem eenvoudig te verplaatsen waar u maar wilt.


Spectra

X-Pulse biedt hoogwaardige 1D- en 2D NMR-spectra van 1H, 19F, 13C, 31P, 29Si, 11B en andere nuclei. Een bibliotheek van pulssequenties inclusief 1D, COSY, DEPT, HSQC, ME-HSQC, HMBC en vele anderen is standaard bij elk systeem, dus alles is klaar voor gebruik.

 

Spectrum X-pulse Oxford

 

Bedieningsgemak
Onze nieuwe SpinFlow-software brengt X-Pulse naar een nieuw niveau van gebruiksgemak. Met vooraf gedefinieerde "snelle" experimenten kunt u routinegegevens zoals een standaard 1D 1H-spectrum of zelfs een 13C DEPT met een enkele klik verzamelen. Nieuwe, door de gebruiker gedefinieerde experimenten, stellen ervaren gebruikers in staat om hun eigen sequenties en parameters later opnieuw uit te voeren, zodat terwijl de tijd wordt verkort die nodig is om uw gegevens te verzamelen de consistentie blijft gehandhaafd.

 

 SpinFlow-software Oxford

 

 

Video X-Pulse

https://www.youtube.com/watch?v=_UF7x-B2SLw&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=uk_QOq_ygAs&feature=youtu.be


Brochure 

pdfX-Pulse_brochure.pdf5.08 MB


Technische gegevens X-Pulse

pdfMR_X-Pulse_Technical_Datasheet_Web.pdf1.4 MB

 

 

 x 
Cart empty