Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
 Gezuiverd water en reiniging Milestone Microwave TraceCLEAN

Zure damp reinigingssysteem Milestone Microwave TraceCLEAN. TFM, glas en kwarts

Geautomatiseerde zure damp reinigingssysteem voor de beste reinigingskwaliteit van TFM, glas en kwarts onderdelen die gebruikt worden voor sporenanalyse van metalen


- Snel, gemakkelijk en volledig geautomatiseerd
- Reinigt TFM, glas en kwarts onderdelen
- Perfecte accessoire voor uw micro wave en ICP
- Geen blootstelling aan zure dampenHet reinigen van diverse items- welke gebruikt wordt bij ultra-trace analyses  in het laboratorium- is uitermate belangrijk om contaminatie en carry over te voorkomen. Om verontreinigingen te minimaliseren wordt het glaswerk traditioneel schoongemaakt door het soms enkele uren onder te dompelen in een warm zuur bad. Hierbij wordt gebruik gemaakt van relatief grote hoeveelheden zuur wat ook regelmatig moet worden vervangen. Met deze traditionele inweek techniek, is er tevens een groot risico door blootstelling aan hete zuren en zure dampen.

Om de risico’s te voorkomen en het gebruik van zuren te reduceren heeft Milestone de
TraceClean ontwikkeld.

De TraceClean is
een volledig geautomatiseerde zure damp reinigingssysteem om glaswerk, micro wave vessels en ICP accessoires, die gebruikt worden voor sporen metaal analyses, te reinigen. Hierbij worden de vervuilde items in de reinigingskamer van de TraceClean geplaatst waarna de kamer automatische wordt afgesloten, het temperatuurprogramma wat nodig is wordt ingesteld en het systeem wordt gestart.

Als de ingestelde temperatuur wordt bereikt zullen de vers bereide zure dampen continu
binnen de afgesloten kamer refluxen, hiermee worden de items,  grondig, door het zuur gereinigd van de mogelijk aanwezige metaalverontreinigingen.

Lees ook
Clean Chemistry voor ICP en ICP-MS: Maak uw eigen ultrazuivere zuren
Betrouwbare en professionele monsterbewerking is even belangrijk als de analyse zelf 


Video traceCLEAN

Video Clean chemistry line

 

 

 

 x 
Cart empty