Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
DSC, microDSC, HP microDSC, microSC microcalorimetrie

DSC, microDSC, HP microDSC, microSC

Van ‘Easy to use’ Differentiële Scanning Calorimeter tot aan hoog gevoelige micro-DSC en microcalorimetrie, onder zeer hoge drukken en onder zeer diverse temperaturen.

 

 

 

 

 

 

DSC131 evo

DSC131 evo
‘Easy to use’ Differentiële Scanning Calorimeter DSC (-170 tot 700°C) met een garantie van 3 jaar


Highlights zijn o.a. robuustheid door sensor-ontwerp, flexibiliteit door groot temperatuurbereik en ruime keuze in kroesjes, bedieningsgemak door intuïtieve en krachtige  CALISTO-software.

pdfBrochure DSC131-EVO.pdf727.52 KB

 

 

 

 

 

microSC-4cMicroSC-4c (microcalorimetrie)
Microcalorimetrie (- 20°C tot 17°C)


Highlights zijn onder meer: Groot temperatuurbereik van -20 tot 170°C, 2 meetbronnen en eenvoudig verwijderbare en herbruikbare cellen. Er zijn zeer nauwkeurige isothermische en scanopties beschikbaar om de studie van zowel overgangen als isotherm gedrag op lange termijn, zoals stabiliteit en langdurige reacties, mogelijk te maken.

pdfBrochure MICROSC-4C-EN.pdf1.31 MB

 

 

 

 

 

HP Micro DSC

HP Micro DSC (hoge druk microcalorimetrie)
Zeer hoge druk DSC & Microcalorimetrie tot 1000 bar


Oorspronkelijk ontworpen met een IFP-licentie voor het bestuderen van de vorming en dissociatie van gashydraten, biedt de hogedrukversie van de μDSC7 evo unieke mogelijkheden: in een breed temperatuurbereik, van de sub-temperatuur van -45°C tot 120°C , is het mogelijk om zeer gevoelige DSC-metingen uit te voeren onder hoge en zeer hoge druk.

pdfBrochure µDSC7-EVO.pdf493.02 KB

 

 

 

 

 

microDSC7 evo MicroDSC7 evo (microcalorimetrie)
Hooggevoelige DSC en microcalorimetrie (-45 tot 120°C)


Highlights: Groot temperatuurbereik (van -45°C tot 120°C); Gebruik in isotherme of temperatuurprogrammeringsmodus (DSC); Mogelijkheid om monsters in alle vormen te bestuderen: vloeistoffen, gel, poeder, vast; Verscheidenheid aan gesloten en verwijderbare experimentele cellen; DSC-metingen onder zeer hoge druk (tot 1000 bar).

pdfBrochure µDSC7-EVO.pdf493.02 KB

 

 

 

 

 

 

 

 x 
Cart empty