Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )
themys sta_thermische analyse

Thermische analyse SETARAM

Ontdek hier de SETARAM Instrumentation thermische analyse instrumenten voor analyse-technieken zoals DSC, DTA, TGA, STA (TG-DSC en TG-DTA) en TMA

 

 

 

 

 

 


Meet monsters met efficiëntie dankzij modulaire, flexibele en geavanceerde apparaten:

- onder de meest extreme condities (van -196 tot 2.400°C; van vacuüm tot 1.000 Bar, 100% H2)
- monsterhoeveelheden van microgramniveau tot >100 kg.
- met de hoogste gevoeligheid en nauwkeurigheid (3D sensor)
- met de laagste detectielimieten.
- voor koppeling met MS, GC/MS, FTIR van diverse fabrikanten
- met de mogelijkheid voor aanpassing conform specifieke klantwensen.


Salm en Kipp levert het hele pakket van Setaram Instrumentation waaronder het hele pakket thermische analyzers maar ook de hele range calorimeters. Voor meer informatie over de configuratie die het best past bij uw applicaties staan onze Product Specialisten u uiteraard graag te woord!pdfBROCHURE THERMAL-ANALYSIS.pdf2.78 MB

 

 

 

CALVET PRO tg-dsc  setaram thermische analyseCALVET PRO TG-DSC, DSC Thermische analyser -120 / 830°C
Een innovatieve reeks thermische analyzers (-120 / 830°C). Met 3D-Inside-technologie: DSC, hoge druk DSC, Robot DSC, TG-DSC-koppeling met gasanalysator. Een differentiële scanning-calorimeter met een onvergelijkbare precisie dankzij de unieke 3D DSC-sensor en een perfecte thermogravimetrische analyse dankzij de uitstekende baseline van het TG-signaal a.g.v. de symmetrie van de microbalans.


pdfBROCHURE CALVET.pdf5.71 MB

SETLINE dsc thermische analyseSetline® DSC/DSC+ Thermische analyse SETARAM
Differential scanning calorimetry (van -170 ° C tot 700 ° C).
EASY TO USE – Setline® is het “easy to use” instrument binnen de QC en academische markt; zijn balans omvat het meest geschikte ontwerp en is zeer robuust t.b.v. een stabiel signaal en een betrouwbare en nauwkeurige meting.


pdfBROCHURE-SETLINE.pdf2.94 MB

SETLINE sta thermische analyseSetline® STA/STA+ Thermische analyse SETARAM
Simultaneous thermal analysis (van RT tot 1100 ° C).
EASY TO USE – Setline® is het “easy to use” instrument binnen de QC en academische markt; zijn balans omvat het meest geschikte ontwerp en is zeer robuust t.b.v. een stabiel signaal en een betrouwbare en nauwkeurige meting.

pdfBROCHURE-SETLINE.pdf2.94 MB

THEMYS DUO RT  thermische analyseTHEMYS DUO RT / 1750°C THEMYS LV / 2000°C thermische analyse SETARAM
Symmetrisch TGA-systeem met hoge prestaties (RT / 1750°C). Uitstekende isotherme balansprestaties voor onderzoek naar corrosie/oxidatie op lange termijn; Geen drift-effect door ontwerp met dubbele oven voor zeer nauwkeurige DTA / DSC; Unieke monstergeometrie voor bijna 100% oppervlaktestudies; Massaspectrometerkoppeling.


pdfBROCHURE-THEMYS.pdf3.8 MB

THEMYS LV thermische analyseTHEMYS LV / 2000°C Thermische analyse SETARAM
Groot volume en hoge temperatuur DTA / DSC (RT tot 2000°C). De eis van verschillende experimenten zijn soms tegenstrijdig, b.v. lage monstermassa is nodig voor een goede overgangsdetectie, hoge monstermassa voor nauwkeurige bepaling van de warmtecapaciteit; analyse kan een constante of variabele temperatuur nodig hebben; gebruik van de smeltkroes kan open of gesloten zijn. Om aan al deze tegenstrijdige eisen te voldoen, bestaat voor de THEMYS LV de keuze uit 2 verschillende sensoren voor de diverse applicatiegebieden.


pdfBROCHURE-THEMYS.pdf3.8 MB

THEMYS one   one thermische analyseTHEMYS ONE TGA, STA en DTA/DSC Thermische analyse tot 1150°C of 1600°C
TGA, van omgevingstemperatuur tot 1150°C of 1600°C. LABSYS evo is een gebruiksvriendelijk, robuust en zeer krachtig thermisch analyseplatform. Een uitgebreide reeks thermische analyzers met twee temperatuur-bereiken, gekozen en geoptimaliseerd voor verschillende toepassingsgebieden.


pdfBROCHURE-THEMYS.pdf3.8 MB

 

 x 
Cart empty