Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

 

Innovatieve technologieën voor Christ vriesdrogers

 

pdf Flyer vriesdrogen WST-Lyocube-LSCPlus.pdf1023.65 KB

 

De toonaangevende vriesdroger producent Martin Christ heeft niet stil gezeten en komt dit jaar met een aantal opvallende noviteiten die bijdragen aan een beter vriesdroogresultaat.

Vriesdrogen-Chirst-Wireless

 

Met de eerste noviteit, de nieuwe WST (Wireless Shelf Technology), behoort de “draden-spaghetti” bij het gebruik van verwarmde platen tot het verleden. Elke plaat kan worden uitgevoerd met een monstertemperatuur- of Lyocontrol-sensor (vriespunt bepaling en procesbeheersing). De regeling van de plaattemperatuur geschiedt individueel, afhankelijk van de benodigde sublimatie energie. Met als gevolg uniforme resultaten zelfs bij variabele belading.

Foto Christ Epsilon 2-4 LSCplus 200xEen efficiëntie verhogende noviteit is de voorlader LyoCube LSCplus, een rechthoekige droogkamer met een bruikbare plaatoppervlakte tot 0,6 m2. Met een deur aan de voorzijde is het beladen van de droogkamer kinderspel. De LyoCube is verkrijgbaar in combinatie met de nieuwe LSCplus controller of met de LSC controller van bestaande Christ vriesdrogers.

Vriesdrogen-Christ-LSCplus

De derde noviteit die hier wordt vermeld is de LyoBalance, waarmee het mogelijk is direct de voortgang van het droogproces te volgen. Het is geïntegreerd in de LSCplus besturing met datamonitoring via LyoLogplus of LPCplus software. De droogsnelheid wordt hiermee ook gedocumenteerd. Er is dus geen tweede software nodig.

 

 

De Epsilon 2-6D pilot-vriesdroger met de complete LSCplus besturing is nu ook verkrijgbaar in een ECO-versie die gebruik maakt van milieuvriendelijke natuurlijke koude middelen.

Met deze en andere innovaties geeft Christ weer aan toonaangevend te zijn met haar vriesdroogsystemen voor lab-, pilot- en productieomgeving.


Epsilon 2-6D pilot-vriesdroger

Overzicht vriesdrogers

 

 x 
Cart empty