Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

Over Salm en Kipp

con tel +31(0)346 269090   emailButton  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

Salm en Kipp Bron van inspiratie th

 

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij dat persoonlijk contact met één van onze vakkundige medewerkers daarvoor de aangewezen manier is. Bel ons gerust of stuur een e-mail als u een vraag heeft over onze laboratoriumapparatuur. Maar we komen uiteraard ook graag naar u toe.

 

Na aanschaf van uw apparatuur kunt u natuurlijk blijven rekenen op de expertise van SALM EN KIPP. Onze technici adviseren u, doen onderhoud- en herstelwerkzaamheden aan uw apparatuur en kunnen een training verzorgen. Zo blijft uw kennis op peil en bent u verzekerd van zorgeloos functionerende laboratoriumsystemen.

 

SALM EN KIPP biedt u een ruime keuze aan algemene laboratoriumapparatuur en is gespecialiseerd in:

• monsteropslag en -identificatie    • monsterbewerking en –analyse    • (micro)biologische, chemische en anaërobe werkruimtes.

 

 

 

  1. Kernwaarden

OVER SALM EN KIPP

Salm en Kipp - opgericht in 1898 - gaat als onafhankelijke distributeur voor continuïteit. Dit blijkt ondermeer uit de lange geschiedenis van meer dan 100 jaar en komt terug in onze visie, missie en kernwaarden Persoonlijk, Samenwerken, Vakkundig en Doen!

 

Onze missie
Een distributeur, die laboratoriumapparatuur en diensten levert met toegevoegde waarde.

Onze visie
Uw vertrouwde partner voor zorgeloos functionerende laboratoriumsystemen.

Kernwaarden
Persoonlijk, samenwerken, vakkundig en doen! Met deze vier kernwaarden zetten wij onze missie om in visie.

Persoonlijk
Het is prettig om fluitend naar je werk te gaan, waarbij het voelt alsof je thuis bent. Binnen ons familiebedrijf heerst een cultuur van vertrouwen, eerlijkheid, humor en vriendelijke, oprechte aandacht voor elkaar. Deze persoonlijke benadering is merkbaar in al onze interacties; aan de telefoon, bij u op de werkvloer, alsmede op beurzen en seminars

Samenwerken
Het continu uitwisselen van ideeën en ervaringen met onze klanten, fabrikanten en medewerkers onderling, brengt innovatie en verbeterkansen tot stand. Deze samenwerking maakt het tevens mogelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen met het gewenste eindresultaat.

Vakkundig
Met enthousiasme dragen wij onze vakkennis over, waarbij wij als lerende organisatie met creatieve oplossingen komen en daarbij het initiatief nemen om deze te implementeren. De unieke talenten van onze medewerkers en fabrikanten zorgen samen met het continu ontwikkelen van de kennis, vaardigheden en inzichten voor vakkundig eindresultaat.

Doen
Doen wat we beloven: in woord en daad. Gemaakte afspraken en aangename verplichtingen worden hierdoor concreet en tastbaar. Dat is goed voor u en voor ons!

 

 x 
Cart empty