Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

Over Salm en Kipp

con tel +31(0)346 269090   emailButton  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

Salm en Kipp Bron van inspiratie th

 

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij dat persoonlijk contact met één van onze vakkundige medewerkers daarvoor de aangewezen manier is. Bel ons gerust of stuur een e-mail als u een vraag heeft over onze laboratoriumapparatuur. Maar we komen uiteraard ook graag naar u toe.

 

Na aanschaf van uw apparatuur kunt u natuurlijk blijven rekenen op de expertise van SALM EN KIPP. Onze technici adviseren u, doen onderhoud- en herstelwerkzaamheden aan uw apparatuur en kunnen een training verzorgen. Zo blijft uw kennis op peil en bent u verzekerd van zorgeloos functionerende laboratoriumsystemen.

 

SALM EN KIPP biedt u een ruime keuze aan algemene laboratoriumapparatuur en is gespecialiseerd in:

• monsteropslag en -identificatie    • monsterbewerking en –analyse    • (micro)biologische, chemische en anaërobe werkruimtes.

 

 

 

  1. Kernwaarden
  2. Vacature

OVER SALM EN KIPP

Salm en Kipp - opgericht in 1898 - gaat als onafhankelijke distributeur voor continuïteit. Dit blijkt ondermeer uit de lange geschiedenis van meer dan 100 jaar en komt terug in onze visie, missie en kernwaarden Persoonlijk, Samenwerken, Vakkundig en Doen!

 

Onze missie
Een distributeur, die laboratoriumapparatuur en diensten levert met toegevoegde waarde.

Onze visie
Uw vertrouwde partner voor zorgeloos functionerende laboratoriumsystemen.

Kernwaarden
Persoonlijk, samenwerken, vakkundig en doen! Met deze vier kernwaarden zetten wij onze missie om in visie.

Persoonlijk
Het is prettig om fluitend naar je werk te gaan, waarbij het voelt alsof je thuis bent. Binnen ons familiebedrijf heerst een cultuur van vertrouwen, eerlijkheid, humor en vriendelijke, oprechte aandacht voor elkaar. Deze persoonlijke benadering is merkbaar in al onze interacties; aan de telefoon, bij u op de werkvloer, alsmede op beurzen en seminars

Samenwerken
Het continu uitwisselen van ideeën en ervaringen met onze klanten, fabrikanten en medewerkers onderling, brengt innovatie en verbeterkansen tot stand. Deze samenwerking maakt het tevens mogelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen met het gewenste eindresultaat.

Vakkundig
Met enthousiasme dragen wij onze vakkennis over, waarbij wij als lerende organisatie met creatieve oplossingen komen en daarbij het initiatief nemen om deze te implementeren. De unieke talenten van onze medewerkers en fabrikanten zorgen samen met het continu ontwikkelen van de kennis, vaardigheden en inzichten voor vakkundig eindresultaat.

Doen
Doen wat we beloven: in woord en daad. Gemaakte afspraken en aangename verplichtingen worden hierdoor concreet en tastbaar. Dat is goed voor u en voor ons!

 

 

Vierkant vacature

 

Ter versterking van onze team zijn wij op zoek naar een:

 

Order Support medewerker

Breukelen, 32-40 uur per week

 

Krijg jij een voldaan gevoel bij weer een tevreden klant, voel je je thuis in een coördinerende en administratieve rol, werk je het liefst in een klein team en hebben klanten voor jou een naam in plaats van een nummer? Dan zoeken we jou!


Je kan namelijk bij ons komen werken als Order Support medewerker, waarbij je samen met een collega zorg draagt voor een soepele en klantgerichte afhandeling van de orderprocessing. Je houdt je vooral bezig met de orderadministratie (verkooporders, inkoop bij onze fabrikanten) en zorgt voor een goede afstemming van ontvangsten en leveringen, waarbij je veelvuldig communiceert met diverse afdelingen, onze klanten en fabrikanten. Daarnaast verzorg je de facturatie, prijslijsten, en alle overige werkzaamheden die horen bij een commercieel administratieve duizendpoot.

SALM EN KIPP levert apparatuur en diensten aan laboratoria. Binnen ons familiebedrijf met 26 medewerkers vinden wij werkplezier, tafeltennistalent en humor belangrijk.

 

 

Wij vragen

- Minimaal een MBO-4 diploma (administratieve, commerciële richting)
- Bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
- Organisatorisch inzicht, zoekt dingen graag uit en is dol op cijfers
- Communicatief sterk
- Kennis van ERP-software, bij voorkeur Exact
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Accuraat, zelfstandig en proactieve houding

 

Wij bieden

- Arbeidsduur van 32-40 uur per week
- Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring
- Informele en open werksfeer
- Goede pensioenregeling
- 28,5 vakantiedagen (bij 40-urige werkweek)
- Werkplek in onze kantoortuin met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal
- Ruimte voor eigen initiatief en kennisdeling
- Mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen
- Zeer goede bereikbaarheid: dichtbij station Breukelen en afslag A2, Breukelen

 

Nieuwsgierig of direct reageren?

Spreekt dit alles jou aan? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie en jouw cv naar:
Koen de Roos, Customer Care Manager,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .Meer informatie?

Neem contact op met Koen de Roos (Customer Care Manager), per e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of bel naar 346-26 90 90.

 

pdfVacature_Order_Support_medewerker_2021_SALM_EN_KIPP.pdf688.36 KB

 

 

 

 

 x 
Cart empty